SC PTV House by Luis Aldrete Arquitectos

SC PTV House by Luis Aldrete Arquitectos

Architects: Luis Aldrete Arquitectos
Project manager: Cynthia Mojica
Design team: Luis Aldrete, Cynthia Mojica, Arturo Galindo
Photography: Paco Pérez Arriaga
Location: Nuevo Vallarta, Nayarit, Mexico

The SC PTV House is the result of a process that is based on three variables which together articulate and give the narrative to ideas. The first responses how to adapt the piece to the land being consistent with their morphology to achieve better orientation, privacy and views in greater depth of field.

The second has to do with the idea orientations to analyze the context that we find in the background, it means, the distant views of the mountains where we find the similar lines between the mountains and rooftops.

comments powered by Disqus